Altid friske råvarer

Vi anvender altid friske og nøje udvalgte råvarer.

Ikke forarbejdede produkter

Vi lægger vægt på, at alt mad er frisk fra naturen.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring fra toprestauranter.

Eksempel på buffet til arrangement

Forretter

  • Sukkersaltet rimmet laks med dildmarinerede babykartofler
  • ​Grillet tun med pak choi, ørredrogn og krydderurtesalat
  • ​Terrine af hvid fisk med nori tang, syltede urter og persilleolie
  • T​orske Tahitienne med revet ingefær, limesaft, olivenolie og kørvel
  • ​Klassisk Laksepaté med stegte jordskokker, syrnet fløde og lakserogn
  • Salat af varmrøget laks med danske æbler, selleri og hummus
  • ​Skindstegt hvid fisk med gaspacho, æg og marinerede spæde urter
  • Tigerrejer med chili, ingefær og hvidløg, vendt i nudon nudler, persille og sød soya
  • ​Kold røget laks med friske asparges eller stuvet spinat
  • ​Kold røget laks med rygeostecreme, rugbrødscrumble, radisse, agurk og karse
  • ​Grillet blæksprutte med citron, agurkecreme og chili
  • ​3 slags rogn med blinis, rødløg, creme fraiche og friske krydderurter
  • ​Grønne asparges "vinaigrette" med æg, kapers, kørvel, lagret sherryvineddike og olivenolie
  • ​Anderillette med sprøde salater, hjemmelavet surt og dijonsennep
  • ​Andelever parfait med stegte svampe, persille og hvidløg
  • ​Quiche Lorraine med bacon, løg og emmentaler
  • ​Quiche med spinat, muskatnød og laksefars
  • ​Quiche med nye danske kartofler, dild og syrnet fløde
  • ​Foie gras på and med små salater, havsalt og pærekompot/+ kr. 55,00​
  • Hvide asparges med sauce mousseline / + friskpillede rejer / + kr. 75,00
  • ​Klassisk Carpaccio af oksemørbrad / + Kr. 15,00
  • ​Carpaccio af oksemøbrad med "Harrys Bar dressing", babyleafs og parmesan / + Kr. 15,00
  • ​Terrine af kalvehaler og sorthummer i demi glace med fennikelcrudité og lakrids / + Kr. 25,00

Hovedretter

  • Braiseret bov af lam med saltbagt knoldselleri, lammesky og løgvariation
  • ​Klassisk Irish Stew med kål, kartofler og lammesky
  • ​Helstegt lammekølle med kartoffel a la creme og spinat quiche
  • ​Rosastegt kalveculotte med syltet grønt efter sæsonen og krydder mayonnaise
  • ​Stegt glaseret kalveskank med kalvesky, trøffelpasta og glaserede urter
  • ​Kalverösti - rosastegt - med artiskok, perleløg og sauce parisienne
  • ​Farseret perlehønebryst med krydderurter, stegte svampe og fjerkræs skysauce
  • ​Confit af canettelår med stegte skalotteløg, sort peber og fjerkræs skysauce
  • ​Stegt unghanebryst "danoise", med rabarberkompot, skysauce og agurkesalat
  • ​Kamsteg af gris stegt med rosmarin, citron og hvidløg, samt butter beans og krydderurte-skysauce
  • ​Gris "choucroute" med stegt spidskål, skank og pølse
  • ​Bavette af okse med skorzonerødder, estragon og demiglace
  • ​Okserösti af tyksteg med variation af løg, samt merian og rødbede
  • ​Saltimbocca med salvie, parmaskinke og Sauce Marsala·
  • ​Skindstegt laks med jomfruhummerbisque, rosen peber og spidskommen
  • Pighvar stegt på ben med reduceret fiskesky, timian og hvidløg / +kr. 55,00
  • ​Vitello Tonnato; Kalvinderlår med tunsauce, ruccola, oliven og pinjekerner /+ Kr. 15,00
  • Moderne Vitello Tonnato; Kalvemørbrad, grillet tun og gedeostecreme / + Kr. 25,00​

(Alle er inklusive årstidens kartoffel)​​

Salater og grønne retter​​

  • ​Sprød ​Friseesalat med æg, kalkunbacon og croutons
  • ​Babyspinat med jordbær, pinjekerner og jordbær vinagrette
  • ​Råkost af æble, rødbede og endive-salat med olivenolie og krydderurter
  • ​Melonsalat med spidskål, mynte og sultana rosiner
  • ​Salat af bagte rodfrugter med stegte valnødder og estragon
  • ​Salat af grillede grøntsager med olivenolie, gremolata og ristede mandler
  • ​Tagliatelli pasta med basilikum, parmesan og pinjekerner
  • ​Salat af 3 slags bønner med mandel og pimentcreme
  • ​Råkost af fennikel, æble, appelsin, persille og olivenolie
  • ​Bagt rødbede med syltede rødløg, små croutoner, timian og cremet gedeost fra Tebstrup
  • ​Ristet rugbrød med avocadotatar, stegt selleri og citronskal
  • ​Råsyltet kål med knoldsellericreme, yuzu og kimchee dressing
  • ​Frisk Pasta med pesto, høvlet parmesan og pinjekerner

Desserter ​

  • ​Klassisk Tiramisu med ladyfingers og mascarpone
  • Tiramisu med jorbær-hindbær creme
  • Gateau Marcel med friske bær og coulis
  • Panna cotta med råsyltede brombær
  • 2 slags chokolademousse med rødvinssyltede pærer
  • Tærte med æblecrumble og vanillecreme
  • Tærte med friske bær og konditorcreme
  • Citrontærte med marengs og syltede citroner
  • Chokoladebrownie med ananas-melonsalat
  • Dansk æblekage m. flødeskum og ribsgele
  • Citronfromage med kandiseret citron og flødeskum
  • Rødgrød med friske bær og vanille creme
  • Lun crumble efter årstiden med creme fraiche
  • Udvalg af sorbeter med knas og madeleinekage
  • Udvalg af 3 slags oste samt syltede valnødder/ 5 slags + kr. 35,00
  • Brød og Smør​

Vores priser på buffet og kuvertanretning

Pris for følgende sammensætning af buffet:

  • ​3 forretter
  • ​1 hovedret
  • ​2 salater
  • ​1 dessert

375 kr. pr. kuvert.

Eller du kan vælge 3 retter bestående af forret, hovedret og dessert:

435 kr. pr. kuvert.

Kontakt os gerne allerede i dag og bestil mad til dit arrangement.

Vi samler på store smil!​

Se udtalelser fra nogle af vores kunder.

stjerner

"Helt fantastisk aften!
​Alt var bare topklasse og virkelig en god pris kontra den kvalitet man fik."

stjerner

"En stor fornøjelse og gastronomisk oplevelse - priserne er ovenikøbet fornuftige."

stjerner

Fantastisk frokost!
​Lækkert hjemmelavet, hjemmerørt, høj-kvalitets råvarer. Det giver bare alt i alt en rigtig, rigtig god oplevelse.”

stjerner

En hyldest til den gode smag!”

er_du_ok_logo_png

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser.

HOS UFFE Gastronomi  • Parkvej 78, 2630 Taastrup – CVR: 43074296