Kuvertanretning eller buffet?

Intet problem; vi tilbyder nemlig begge dele, og med levering i både København og Nordsjælland. Skulle du have brug for et cateringfirma et andet sted på Sjælland, kan vi også være behjælpelige. Vi sørger for at sammensætte en menu, der passer til dine ønsker og behov. Den kan for eksempel bestå af forret, hovedret, salater og dessert. Vi anvender altid nøje udvalgte råvarer af højeste kvalitet. Fokus hos os er på bæredygtige principper, den rene smag og det gode håndværk i vores tilberedningsprocesser.​

Se buffeter til arrangementer

Mad til konfirmation

Servér en smuk og velsmagende buffet eller lækre kuvertserveringer, når I skal fejre konfirmationsfest. Med vores gastronomiske udvalg er I sikre på, at der er noget til alle og at både store og små kan gå mætte og glade fra bordet.

Mad til bryllup

Som nævnt har I mulighed for at vælge mellem buffet eller kuvertanretning. Uanset hvad I vælger, så kan I finde en række eksempler på vores mad til bryllup nedenfor bestående af både forretter, hovedretter og desserter. Derudover serverer vi også salater og brød.

Vores priser på buffet og kuverter

Pris for følgende sammensætning af buffet:
3 forretter
​1 hovedret
​2 salater
​1 dessert

375 kr. pr. kuvert

Eller du kan vælge 3 retter bestående af forret, hovedret og dessert:

435 kr. pr. kuvert

Kontakt os omkring arrangement

Mad til bryllup, mad til konfirmation og mad til sølv- og guldbryllup leveres

Hos Uffe Gastronomi i Taastrup er et cateringfirma, der har specialiseret sig i at levere mad til bryllup, mad til sølv- og guldbryllup og mad til andre store mærkedage. Vi kan levere mad til store begivenheder i hele København og Nordsjælland, men også på det øvrige Sjælland.

Vælg mellem kuvertanretning eller buffet

Uanset om I ønsker at få leveret mad til bryllup, mad til sølv- eller guldbryllup eller en anden bryllupsdag, så har I mulighed for at vælge mellem kuvertanretning eller buffet.

Vi benytter os altid af friske og nøje udvalgte råvarer til vores madlavning, og vi tilbereder al mad selv. Vi benytter os dermed ikke har forarbejdede produkter, og I kan således være helt sikre på, at vores mad er af højeste kvalitet.

Vi samler på store smil

Se udtalelser fra nogle af vores kunder.

Anmeldelse #03

“Helt fantastisk aften! ​Alt var bare topklasse og virkelig en god pris kontra den kvalitet man fik.”

Anmeldelse #02

“En stor fornøjelse og gastronomisk oplevelse – priserne er ovenikøbet fornuftige.”

Anmeldelse #01

“Fantastisk menu! Lækkert hjemmelavet, hjemmerørt, høj-kvalitets råvarer. Det giver bare alt i alt en rigtig, rigtig god oplevelse.”

Skal du være en tilfreds kunde? skriv til os nu
Skriv til os

28 56 57 87