Mad ud af huset til studentergilde

Få maden til studentergilde leveret – Hos Uffe Gastronomi!

Har du en ung i huset, som bliver student til sommer? Så kan du bestille mad ud af huset til studentergildet hos UFFE Gastronomi.

En væsentlig del af et studentergilde, udover selvfølgelig de våde varer, er en festlig middag eller buffet til de nybagte studenter og deres gæster. Vi sørger selvfølgelig for, i samarbejde med dig, at skræddersy en menu, som passer til anledningen og som både de unge og gæsterne vil elske. Når du bestiller mad ud af huset til studentergildet hos os, er du sikret et velsmagende, sundt og nærigt måltid, som giver masser af energi til resten af dagen og hvad den ellers måtte byde på.

Hvis du gerne vil sikre dig, at studentergildet hjemme hos dig bliver et, som de studerende husker, skal du bestille mad ud af huset hos UFFE Gastronomi. Vi leverer i hele Københavnsområdet og det øvrige Sjælland.

Mad ud af huset til studenterfest

At planlægge en studenterfest kan være en udfordrende opgave – ikke mindst når det kommer til maden. For hvad skal du finde på? Hvad kan de unge lide? Og er der nu nok? Hvis du vil slippe for de bekymringer, skal du bestille mad ud af huset til din studenterfest hos os. Så sørger vi nemlig for det hele – i hvert fald hvad angår maden.

Vi sørger for, at der er noget for enhver smag og at der naturligvis er rigeligt. Det eneste, du skal sørge for, er at nyde og fejre dagen sammen med de unge og jeres gæster.

Hos UFFE Gastronomi leverer vi mad ud af huset til alle studenterfester uanset hvor mange I bliver. Du bestemmer selv om maden skal anrettes som buffet, hvor de unge selv kan tage, hvad de gerne vil have, eller som kuvert-anretning. Uanset hvad, garanterer vi for lækker og delikat mad.

Selskabsmenu med friske råvarer
Skriv til os

28 56 57 87