Catering til barnedåb

Mad ud af huset til barnedåb

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi catering til barnedåb, navngivningsfest eller blot til fejring af den lille ny. Vi sammensætter en spændende, velsmagende og varieret menu, som helt sikkert vil falde i både din og dine gæsters smag. Vi har fokus på friske råvarer og mad af høj kvalitet. Derfor benytter vi os ikke af forarbejdede produkter, men laver derimod alt fra bunden.
Når du bestiller catering til din barnedåb hos os, kan du være sikker på at få mad, der smager af noget. Smag er nemlig vores signatur i alle vores retter – hvad end der er tale om grøntsagsretter, kød, salater, brød eller traditionelt dansk pålæg.
Vi tilbyder catering til barnedåb til både små og store fejringer. Du kan dermed roligt bestille hos os, uanset om der blot er tale om en lille komsammen med den nærmeste familie eller en stor fejring med mange gæster.

UFFE Gastronomi – lækker mad til din barnedåb

Hos UFFE Gastronomi kan du få lækker og velsmagende mad ud af huset til din barnedåb eller navngivningsfest. Når du bestiller mad ud af huset hos os, sørger vi for det hele. Du bestemmer selv om maden skal leveres som kuvert-anretning eller buffet. Begge dele er yderst velegnede til barnedåb. Uanset hvad du bestiller, skal vi nok sørge for, at maden er indbydende og flot præsenteret – og naturligvis yderst velsmagende!
Vores mad ud af huset menu til barnedåb sammensættes i samarbejde med dig, så du får en menu, præcis som du vil have den. Vores menuer byder på alt fra velsmagende grøntsagsretter og lækkert kød til traditionelt dansk smørrebrød. Vi har med andre ord noget for enhver smag.

Selskabsmenu med friske råvarer

Bestil mad til din barnedåb hos os

Bestil mad til din barnedåb hos UFFE Gastronomi, og giv dine gæster en madoplevelse, de sent vil glemme. En dåb er en vigtig begivenhed, som bør fejres med venner, familie og ikke mindst skøn mad. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne stadig snakker om maden længe efter. Og det er der stor sandsynlighed for, at de gør, hvis du bestiller mad til din barnedåb hos os. Vores mad er nemlig altid baseret på årstidens friske råvarer, som alle er nøje udvalgt.
Bestil mad til din barnedåb hos os allerede i dag – vi er mere end klar til at løfte madoplevelsen til nye højder til din barnedåb.

Catering til barnedåb i København

Vi er beliggende i Taastrup på Sjælland, kun ca. 20 km fra København, og tilbyder derfor catering til barnedåb i hele København og omegn. Vi kører dog på hele Sjælland, så hvis din barnedåb skal holdes et andet sted end lige i København, klarer vi også dén.
Hvis du kunne tænke dig lækker catering til din barnedåb i København, så kontakt os allerede i dag. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på catering til din barnedåb i København eller omegn.

Vi glæder os til at forkæle dig og dine gæster med lækker mad!

Skriv til os

28 56 57 87