Catering til bryllup

Overlad bryllupsmenuen til UFFE Gastronomi

Brylluppet er for mange mennesker den største fest, og en af de største begivenheder i livet. Derfor skal bryllupsmenuen også spille, så det gastronomiske minde bliver lige så uforglemmeligt, som resten af dagen. 

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi catering til bryllupper, og vi sørger for at gøre os ekstra umage, så I får lige præcis den menu, I drømmer om. I samarbejde med jer, sammensætter vi den helt perfekte bryllupsmenu, som uden tvivl vil imponere jeres gæster, og sætte rammen for den store dag. 

Vi tilbyder catering til bryllupper af alle størrelser. Uanset om du skal holde en lille, intim bryllupsfest eller en stor fest med flere hundrede mennesker, sørger vi for lækker og velsmagende mad til den store dag.

Har I særlige ønsker og præferencer, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme dem, så I får den helt perfekte bryllupsmenu til lige præcis jeres bryllup.

Catering til bryllup i København

Vi tilbyder catering til bryllupper i København og omegn med fokus på udsøgt smag, friske råvarer og godt håndværk. 

Med adresse i Taastrup, kun ca. 20 km fra København, kan vi levere catering til bryllupper i hele København og omegn. Vi kører dog på hele Sjælland, så uanset hvor I skal holde jeres bryllup, kan I benytte jer af at være vores cateringservice. 

Når I vælger os til at stå for catering til jeres bryllup i København, er I og jeres gæster garanteret en smagsoplevelse i særklasse. Vi anvender udelukkende friske råvarer og benytter ingen forarbejdede produkter. Vi lægger nemlig vægt på det gode håndværk og laver alt vores mad fra bunden. 

Ønsker I et tilbud på catering til jeres bryllup i København, så kontakt os allerede i dag.

Selskabsmenu med friske råvarer

Lækker og velsmagende buffet til bryllup

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi både kuvertanretning og buffet til bryllupper i København og omegn. Begge dele er velegnede valg til en bryllupsfest. Fordelen ved buffet til et bryllup er, at I giver jeres gæster mulighed for at prøve et bredt udvalg af lækre retter, hvor de selv vælger de retter, de bedst kan lide. Derudover er der ofte mere social interaktion blandt gæsterne, når man vælger buffet til sit bryllup, da gæsterne skal bevæge sig rundt i lokalet for at vælge deres mad.

Når I vælger buffet til jeres bryllup hos os, sørger vi selvfølgelig for en smuk og indbydende præsentation af maden.

Mad ud af huset til bryllup

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi mad ud af huset til bryllupper i hele København og omegn. Uanset om I skal holde en lille bryllupsfest med kun den nærmeste familie og venner, eller en stor bryllupsfest med flere hundrede gæster, kan I benytter jer af vores mad ud af huset service til jeres bryllup. 

Når I vælger at få mad ud af huset til jeres bryllup hos os, behøver I ikke bekymre jer om noget, hvad angår maden. Vi sørger nemlig for det hele. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde maden og festen sammen med jeres gæster.

Skriv til os

28 56 57 87