Luksus brunch ud af huset

Få luksus brunch leveret – Hos Uffe Gastronomi!

Vil du være garanteret det bedst tænkelige måltid for dig og dine gæster til din næste fest eller komsammen? Så skal du bestille luksus brunch ud af huset hos UFFE Gastronomi. Vi leverer lækker og velsmagende brunch ud af huset til hele Københavnsområdet.

Er der noget, der er bedre end brunch? Det skulle da lige være brunch hjemme hos dig selv, sammen med dine venner og familie. Og det er lige præcis dét, du får, når du bestiller luksus brunch ud af huset hos os. Vi sammensætter en klassisk, men yderste velsmagende brunch til dig og dine gæster og leverer den direkte til din hoveddør. Vores luksus brunch består af alle de klassiske retter, en god brunch bør indeholde – og lidt til. Alt er lavet fra bunden af gode, friske råvarer og med fokus på den gode smag.

Bestil luksus brunch ud af huset til din næste festlige begivenhed hos os allerede i dag. Vi glæder os til at forkæle dig og dine gæster med lækker brunch, som både smager og mætter.

Brunch buffet ud af huset

Hvis der alligevel er noget, der er bedre end brunch, så er det måske brunch buffet! Og hvis du bestiller brunch buffet ud af huset hos os, kan du nyde hele herligheden hjemme hos dig selv sammen med dine gæster.

Vores brunch buffet ud af huset er fuldstændig ligesom almindelig brunch buffet – måske bare lidt lækrere. Den byder på alt, hvad hjertet begærer – og ikke mindst nok af det. Vi sørger for, at du og dine gæster får en smagsoplevelse udover det sædvanlige og ikke mindst for at I nok skal blive mætte!

Selskabsmenu med friske råvarer

Brunch buffet som catering

Vidste du, at du hos UFFE Gastronomi også kan få brunch buffet som catering? Det kan du! Vores lækre brunch buffet består af alle dine velkendte brunchfavoritter, krydret med vores egne lækre specialiteter. Du er selv med til at beslutte hvad brunchbuffeten skal bestå af – vi skræddersyer en menu efter dine ønsker.

Uanset hvad du vælger, garanterer vi for, at både du og dine gæster får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, når du bestiller vores brunch buffet som catering. Vi leverer brunch buffet som catering til hele København og omegn – uanset hvor mange I bliver!

Skriv til os

28 56 57 87