Tapas buffet ud af huset

Påskefrokost som catering

Kunne du godt tænke dig at invitere dine gæster på en lækker tapas buffet, uden at du skal stå med en masse stress og jag? Så kan vi hjælpe dig! Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi nemlig tapas buffet ud af huset i hele København og omegn til din næste fest eller arrangement. Vores tapas buffet består af en masse forskellige, små og fristende retter, som man selv anretter på sin tallerken. Vi har noget for enhver smag, så uanset hvad du og dine gæster er til, vil I med garanti finde noget, der pirrer jeres smagsløg.

Når du bestiller tapas buffet ud af huset hos os, er du garanteret en smagsoplevelse fra øverste hylde. Vi har nemlig fokus på den gode smag og anvender kun friske råvarer af højeste kvalitet. Vi laver selv alle retterne fra bunden og benytter os aldrig af forarbejdede fødevarer. Det er nemlig sådan vi mener, at god mad bør laves.

Tapas buffet som catering

Tapas buffet bliver oftere og oftere foretrukket frem for traditionel buffet til fester og festlige begivenheder. Det skyldes bl.a., at tapas buffet tilbyder en bred vifte af små retter, som gør det muligt at prøve en masse forskellige smagsoplevelser. Derudover har tapas buffet en unik evne til at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære til enhver fest, da folk samles omkring maden og deler deres indtryk.

Det kan dog være en smule overvældende at lave sin egen tapas buffet, da der er mange forskellige retter, der skal tilberedes. Derfor tilbyder vi hos UFFE Gastronomi tapas buffet som catering, hvor du får leveret din

Selskabsmenu med friske råvarer

Spansk tapas buffet ud af huset

”Tapas” kommer fra det spanske verbum ”tapar”, som betyder at dække eller tildække. Ordet blev oprindeligt brugt til at beskrive et stykke brød, der blev brugt til at dække et glas sherry mod fluer og insekter. I dag er tapas en integreret del af spansk madkultur, og består af meget mere end blot et stykke brød. Spansk tapas er, efter vores mening, noget af det bedste, der findes, og består ofte af bl.a. oliven, pølser, ost, skinke, grøntsagsretter og andre lækkerier.

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi spansk tapas buffet ud af huset, så du og dine gæster kan nyde de mange populære, smagfulde spanske retter til din næste fest. Vi bringer den spanske stemning hjem til dig.

Skriv til os

28 56 57 87