Mad ud af huset til konfirmation

Bestil mad til konfirmation

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi mad ud af huset til konfirmation i hele København og omegn. Sammen med dig og den unge sammensætter vi en menu, som falder både i konfirmandens og gæsternes smag. 

Vi tilbyder både mad ud af huset til små konfirmationer, for konfirmanden som blot ønsker en lille intim fejring. Og vi tilbyder mad ud af huset til større konfirmationer med flere hundrede gæster. Vi har mulighed for at levere op til 400 kuverter om dagen, så I behøver ikke lade jer begrænse, når I sender invitationer ud. 

I bestemmer selv om maden skal serveres som en flot anrettet buffet eller som en indbydende kuvert-anretning. Uanset hvad I vælger, sørger vi for at sammensætte en menu af smagsinspirerende retter, som helt sikkert vil falde i både konfirmandens og gæsternes smag. Vi har nemlig fokus på friske råvarer af høj kvalitet og laver selv alt vores mad fra bunden.

Buffet til konfirmation

Hos UFFE tilbyder vi lækker og velsmagende buffet til konfirmation i hele København og omegn. Vi sammensætter og kokkererer en menu, efter jeres og konfirmandens ønsker, bringer den ud til festen og anretter den på en flot og indbydende måde. Det eneste I skal sørge for, er derfor at nyde festen og hygge jer sammen med den unge konfirmand.

En af de helt store fordele ved at vælge buffet til konfirmation er, at jeres gæster selv får mulighed for at vælge hvor meget de ønsker af hver ret, og kan komme tilbage efter mere, hvis de ønsker det. Vi skal nok sørge for, at der er rigeligt af det hele og at ingen går sultne hjem.

Selskabsmenu med friske råvarer

Catering til konfirmation

En konfirmation er en stor begivenhed. Det gælder både en traditionel konfirmation og en nonfirmation. Her samles familie og nære venner nemlig for at fejre den unges vækst og udvikling, og indtrædelse i de voksne rækker. 

Som forældre er der mange ting, der skal ordnes og holdes styr på til den store begivenhed. Men ved at vælge catering til konfirmationen, behøver maden ikke være én af dem. Når du bestiller catering til konfirmationen hos os, sørger vi nemlig for det hele. Og du går på ingen måde på kompromis med madoplevelsen – tværtimod. Hos UFFE er du nemlig garanteret en udsøgt smagsoplevelse, som helt sikkert vil blive husket af både konfirmanden og gæsterne.

Catering til konfirmation i København

Hos UFFE GASTRONOMI er beliggende i Taastrup på Nordøstsjælland tæt på København. Vi tilbyder derfor catering til konfirmationer i København og Nordsjælland. Hvis jeres konfirmation skal holdes et andet sted på Sjælland, kan det også lade sig gøre. Vi servicerer hele Sjælland og finder derfor helt sikkert en løsning til jeres konfirmation. 

Vores catering menu til konfirmationen i København består af en god variation af velsmagende grøntsagsretter, lækkert mørt kød, friske salater og brød. Vi har med andre ord noget for enhver smag.

Skriv til os

28 56 57 87