Catering til fødselsdag

Få leveret maden til din fødselsdag

Fejr din fødselsdag med lækker og velsmagende med fra hos UFFE Gastronomi. Vi tilbyder catering til fødselsdage i hele København og omegn, uanset hvor mange gæster du får.
Siden 2008 har vi HOS UFFE Gastronomi leveret catering til fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb og meget andet til hele København og omegn. Vi har ry for at opfylde stort set alle ønsker, når det kommer til madoplevelser. Vi har nemlig fokus på friske råvarer, høj kvalitet og godt gedigent håndværk. Det er sådan vi mener, at mad bør laves.

Vores catering til fødselsdag kan enten leveres som buffet eller som kuvert anretning. Uanset hvad du vælger, garanterer vi for en flot og indbydende præsentation af maden og for en smagsoplevelse i særklasse.

Hvis du er på udkig efter catering til din fødselsdag, så tøv derfor ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at forkæle dig og dine gæster med lækker mad!

Bestil mad til din fødselsdag hos os

Bestil mad til din fødselsdag hos UFFE Gastronomi i Taastrup. Vi leverer til hele København og omegn samt det øvrige Sjælland, og garanterer for en udsøgt smagsoplevelse for dig og dine gæster.

At forberede og tilberede mad til sin fødselsdag kan være tidskrævende. Der skal både planlægges, handles ind og så skal maden naturligvis også laves.

Bestil i stedet mad til din fødselsdag hos os og spar tid, som du i stedet kan bruge på at nyde festen og samværet med dine gæster. Ikke nok med at du sparer tid og bekymringer ved ikke at stå med al maden selv, så er du også garanteret lækker mad af høj kvalitet, når du bestiller mad til din fødselsdag hos os. Vores dygtige kokke har nemlig mange års erfaring fra toprestauranter, og er garant for en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Selskabsmenu med friske råvarer

Mad ud af huset til din fødselsdag

Hvis du gerne vil give dine gæster, og ikke mindst dig selv, en ekstra god oplevelse, så synes vi, at du skal bestille mad ud af huset til din fødselsdag hos os.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige retter, og skræddersyer en menu efter præcis dine ønsker. Uanset om du er til lækkert mørt kød, velsmagende grøntsagsretter eller traditionelt dansk pålæg, garanterer vi mad af absolut topkvalitet, når du bestiller mad ud af huset til din fødselsdag hos os.

Skriv til os

28 56 57 87