Start det nye år med kulinarisk forkælelse

Bestil vores uimodståelige nytårsmenu i dag!

Fremad mod det nye år! Skab en uforglemmelig nytårsaften ved at forkæle dig selv og dine nærmeste med en overdådig nytårsmenu, der vil forkæle dine smagsløg og få dig til at skinne!

Vi sørger for kvalitet og smag i højeste gear, så du kan fejre nytåret med stil, uden at skulle bekymre dig om madlavningen. På med festtøjet og gør dig klar til en aften fuld af fornøjelse og kulinariske oplevelser! Bestil vores magiske nytårsmenu ud af huset i dag og gør nytårsaften endnu mere spektakulær!

Forestil dig en udsøgt, ekstravagant Nytårsmenu, der vækker dine sanser og tager dig med på en kulinarisk rejse i det overdådige franske køkken og det skandinaviske skattekammer af skaldyr og råvarer af højeste kvalitet. Og det bedste af det hele? Du kan nyde denne gastronomiske oplevelse til en yderst favorabel pris! Ja, den er god nok

Vælg vores enestående Nytårsmenu, hvor vi hylder den ikoniske Nytårstorsk, de friske danske skaldyr, det møreste kød, den gode sovs og skinken over dem alle – Iberico. Som toppen af kransekagen ledsages dette smagseventyr i luksus og umami af de to konger af svamperiget – nemlig Karl Johan og Trøffel

Nytårsmenu

Jomfruhummer Bisque med Grillet Kammusling, Safran, Sprød Æble Brunoise & Hokkaido Creme

~

Dansk Nytårstorsk med Tørsaltet Bacon, Vagtelæg, Brunet Smør, Wasabi Creme & Rødbede

~

Dansk Kalvemørbrad & Indbagte Skovsvampe a la Wellington beriget med Trøffel & Iberico. Hertil Cremet Fransk Pommes Aligot, Vinterkål, Rodfrugter samt Sauce på Skalotteløg & Karl Johan Svampe.

~

Overdådig Chokoladekage med Fyldig Brombærmousse, Syltede Brombær & Vaniljeis.

Prisen er 425,00 kr pr couvert inkl. friskbagt brød.

Bestil denne fortryllende Nytårsmenu i dag, og forkæl dig selv og dine nærmeste med denne ekstravagante rejse i velsmag på årets sidste aften!

Afhentning
Afhentning d. 31/12 mellem kl. 12:30 – 14:00.

Skriv til os

28 56 57 87