Buffet ud af huset i København

Bestil luksus buffet ud af huset

Buffet behøver ikke nødvendigvis være noget, der foregår på en restaurant eller et spisested. Det kan også foregå i dit eget hjem. Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi nemlig buffet ud af huset i København. Vi leverer maden direkte hjem til dig i København og sørger for, at det hele er flot præsenteret og anrettet. Ikke nok med dét, så sørger vi naturligvis også for, at du og dine gæster får et yderst velsmagende måltid. Hos UFFE Gastronomi har vi nemlig fokus på friske råvarer af høj kvalitet og godt håndværk. Vi laver derfor selv alle vores retter fra bunden og benytter os aldrig af forarbejdede fødevarer. Sådan mener vi nemlig, at god mad bør laves. 

Vores buffet ud af huset i København er velegnet til alle typer begivenheder, hvad end du skal holde fødselsdag, barnedåb, bryllup, jubilæum, konfirmation eller noget helt andet.

Buffet ud af huset for enhver smag

Når du bestiller buffet ud af huset hos os, får du ikke ’bare’ en buffet – du får en vaskeægte luksusbuffet. Måske har du en forestilling om, at buffet aldrig er helt lige så godt, som kuvert-anretninger. Men det behøver nu langt fra være tilfældet – i hvert fald ikke, hvis du bestiller luksus buffet ud af huset hos os. 

Vores luksus buffet ud af huset består nemlig af en bred vifte af spændende og smagsinspirerende retter, hvor maden altid er i højeste kvalitet.  Når du bestiller luksus buffet ud af huset hos os, giver du dine gæster mulighed for at vælge mellem mange forskellige retter, og de får mulighed for at vælge lige præcis dét, de allerbedst kan lide. Vores luksus buffet byder nemlig på noget for enhver smag – hvad end man er til velsmagende grøntsagsretter, mørt og lækkert kød, salater eller traditionelt dansk pålæg.

Selskabsmenu med friske råvarer

Buffet ud af huset i Nordsjælland

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi ikke kun buffet ud af huset i København, men også hele Nordsjælland og omegn. Du kan dermed bestille lækker og velsmagende buffet ud af huset i Nordsjælland hos os, til din næste festlige begivenhed eller komsammen. Vores buffet ud af huset i Nordsjælland er velegnet til alle typer arrangementer, hvad end du skal holde fødselsdag for hele familien, firmaevent for alle kollegaerne eller noget helt tredje. 

Vores buffet ud af huset i Nordsjælland egner sig desuden til arrangementer af alle størrelser. Uanset om I blot bliver en lille flok eller flere hundrede mennesker, kan vi levere lækker og velsmagende buffet ud af huset til jer.

Buffet ud af huset på Sjælland

Hos UFFE Gastronomi servicerer vi hele Sjælland. Vi tilbyder buffet ud af huset på hele Sjælland, uanset hvor din fest skal holdes. 

Vi har til huse i Taastrup på Nordøstsjælland, kun ca. 20 km fra København, og kan derfor hurtigt og nemt levere mad ud af huset til hele hovedstadsområdet, Nordsjælland og Nordøstsjælland. Vi kører dog også gerne ud med lækker mad til dig, hvis din fest skal holdes i den vestlige eller sydlige del af Sjælland.

Skriv til os

28 56 57 87