Påskefrokost menu ud af huset

Påskefrokost som catering

Skal du holde påskefrokost for vennerne eller familien? Men orker du ikke at stå med sild, laks, æg, leverpostej, pålæg, ost og hvad der ellers hører sig til en traditionel, dansk påskefrokost? Så kan du heldigvis bestille en påskefrokost menu ud af huset hos os! Vores påskefrokost består af alle de klassiske retter – lavet fra bunden af gode, friske råvarer. Vi leverer vores påskefrokost menu ud til hele København og omegn. Skal du holde påskefrokost et andet sted på Sjælland, finder vi også ud af dét.

Når du bestiller påskefrokost menu ud af huset fra hos UFFE GASTRONOMI, behøver du hverken tænke på indkøb, madlavning eller andet. Det eneste du skal gøre er, at nyde maden og hygge dig sammen med dine gæster – så sørger vi for resten!

Bestil din påskefrokost menu allerede i dag til en rigtig god pris. Kontakt os og hør nærmere.

Overlad menuen til UFFE Gastronomi

Hvis du skal have gæster i påsken, men ikke orker at stå med al maden selv, så kan du bestille påskefrokost som catering hos UFFE Gastronomi. Vi sammensætter en spændende påskefrokost menu til dig og dine gæster, som både indeholder alle de klassiske favoritter, og vores egne smagfulde kreationer.
Med påskefrokost catering fra hos, kan du nyde det klassiske frokostbord med din familie eller venner og nyde de genkendelige retter samt vores egne påfund og twists af de klassiske påskeretter.
Vores påskefrokost menu indeholder noget for enhver smag. Vi bruger kun de bedste råvarer og ingredienser og har omhyggeligt sammensat en menu, der vil forkæle dine og dine gæsters smagsløg og sætte rammen om en hyggelig frokost i godt selskab.

Selskabsmenu med friske råvarer

Påskefrokost buffet ud af huset

Hos UFFE Gastronomi kan du også vælge at bestille påskefrokost buffet ud af huset fremfor kuvert-anretning. Vores påskefrokost buffet er især velegnet hvis du får mange gæster, og ikke har hverken tiden eller overskuddet til at stå for maden selv. Vores påskefrokost buffet er også til dig, som bare gerne vil give dine gæster en ekstralækker frokost og undgå den travlhed, der ofte følger med som vært. I stedet for at knokle i køkkenet, kan du slappe af og nyde maden med dine gæster.

Når du bestiller påskefrokost buffet ud af huset hos os, er du selv med til at bestemme, hvad menuen skal bestå af. Du kan vælge mellem alle dine favoritter og tilføje vores spændende bud på lækre retter til påskefrokostbordet.

Skriv til os

28 56 57 87