Cateringfirma

Cateringfirma med fokus på friske råvarer og godt håndværk

Hos UFFE Gastronomi tilbyder vi catering i særklasse i København til enhver festlig lejlighed. Uanset om du ska holde et firmaarrangement, bryllup, konfirmation, barnedåb, jubilæum, fødselsdag eller noget helt andet, garanterer vi at du og dine gæster får en udsøgt smagsoplevelse.
Du kan vælge mellem en bred vifte af spændende og velsmagende retter, og du bestemmer selv om maden skal serveres som en flot anrettet buffet eller som en indbydende kuvert-anretning. Uanset hvad du vælger, er du sikret en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Som et alsidigt cateringfirma tilbyder vi også lækre og velsmagende frokostordninger til virksomheder i København og omegn. Vi tilpasser frokostordningen til lige præcis din virksomheds behov og ønsker, uanset hvor mange I er.

Som et passioneret cateringfirma har vi fokus på friske råvarer, mad af høj kvalitet samt det gode håndværk. Alt vores mad er derfor lavet fra bunden og uden brug af forarbejdede produkter.

Lokalt cateringfirma i København

Hos UFFE GASTRONOMI ønsker vi at være dit foretrukne cateringfirma i København og omegn. Med adresse i Taastrup, kun ca. 20 km fra København, tilbyder vi mad ud af huset til festlige arrangementer og begivenheder i hele hovedstadsområdet samt det øvrige Nordsjælland og Nordøstsjælland. Skal du holde et arrangement et andet sted på Sjælland, kan det også lade sig gøre. Vi leverer på hele Sjælland.

Som dit lokale cateringfirma i København, leverer vi mad ud af huset til hele København og omegn. Vi er garant for hurtig levering af din mad, personlig service og en høj grad af fleksibilitet. Som et lokalt cateringfirma i København, har vi desuden mulighed for at reagere hurtigt, hvis der sker ændringer i dine planer, som gør, at vi skal foretage tilpasninger.

Selskabsmenu med friske råvarer

Gourmet catering i København og omegn

Hos UFFE GASTRONOMI er maden, vi leverer, ikke blot praktisk, men også udsøgt. Vi tilbyder nemlig gourmet catering i København til både virksomheder og festlige begivenheder som fx bryllupper, jubilæum, barnedåb, konfirmationer, firmafester, fødselsdagsselskaber og meget andet. Vi er af den holdning, at hvert måltid skal være en oplevelse af smag og nydelse. Derfor bruger vi kun friske og nøje udvalgte råvarer, som sikrer en god mæthed og naturligvis en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme.

Vi mener ikke, at catering blot er en nem og praktisk måde at bespise sine gæster eller ansatte på, men også kan være en vigtig del af begivenhedens oplevelse, ved at tilføre smagfulde kulinariske glæder, som huskes. Derfor tilbyder vi gourmet catering i København og det øvrige Sjælland.

Catering til barnedåb i København

Selvom vi er placeret i den københavnske forstad, Tåstrup, tilbyder vi ikke kun catering i Tåstrup, men derimod til hele hovedstadsområdet samt det øvrige Sjælland. Vi tilbyder mad ud af huset til både små og store arrangementer, så uanset om der er tale om et bryllup med flere hundrede gæster, eller blot en lille intim fødselsdagsfest, kan vi hjælpe jer med lækker mad til anledningen.

Hvis du er på udkig efter velsmagende, frisklavet catering i Tåstrup eller København, er vi det ideelle valg.

Skriv til os

28 56 57 87